شغل همسرم باعث دعوامون میشه

سلام. همسرم رستوران داره خودشو برادرش کار میکنن ۳۳سالشه کارگر آن چنانیم ندارن  سه ساله ازدواج کردم تو غربتم از خانوادم خیلی دورم یه پسر یک سال و نیمه دارم دوباره باردارم بخاطر شغلش اصلا هیچ جا نمیتونیم بریم همش یا مادرم باید بیاد دنبالم یا با مادرشوهرم برم مسافت دور خسته شدم هر چقدم میگم دو روز وقتتو واسم بزار منو ببر بعد برگرد میگه نمیتونم درکم نمیکنی باید پول بدم به مردم بدهکارم نمیتونم مغازه رو یه روزم ببندم واقعا خسته شدم از دیشب کلی گریه کردم دوباره واسم بلیط گرفته با مادرشوهرم برم تهران که رفتنی تنها نباشم....منم دلم میخواد با همسرم برم جایی اینم بگم تازم خونه خریدیم کلی بدهکاریم ولی حرفم فقط اینه دو روز وقتشو در اختیار ما نمیزاره همه چیش شده کار کار پول..میگه من به فکر آیندم چند سال دیگه همه جا میریم میگردیم...چجوری باهاش برخورد کنم چجوری با این شرایط کنار بیام؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سللام
شوهر شما محدودیت شغلی دارد نه این که به شما و دلتنگی های تان بی توجه و بی تفاوت باشد. از طرف دیگر تازه خونه خریدید و بدهی دارید و او باید بیشتر کار کند. شما باید خوشحال باشید شوهرتان مقید به کار و زندگی است. با این حال با او صحبت کنید در طول سال زمان هایی را مشخص کنید تا به اتفاق به دیدار خانواده بروید.