دست بزن داشتن همسرم

سلام،شوهرم گاهی مرا میزند و هر وقت دعوایمان میشود فحش میدهد ما دو تا فرزند هم داریم،وقتی قهر هم کنم قهر طولانی میکند با من آیا مرا دوست دارد؟دیگر علاقه ام به زندگی با او کم شده،فکر میکنم از سرناچاری و بخاطر بچه ها بامن زندگی میکند؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
سوال کردید آیا همسرم مرا دوست دارد
حال من این سوال رو از شما به صورت دیگری می پرسم (آیا شما خودتون رو دوست دارید؟)
نیاز هست مشاوره حضوری بگیرید
به هیچ وجه نباید اجازه دهید خشونت علیه شما ادامه پیدا کنه و قرار نیست شما هزینه بدرفتاری همسرتون رو  با جسم و روانتون  بپردازید یا «بسوزید و بسازید!»
مسلما زندگی مشترک با مردی که دست بزن داره بسیار سخت و طاقت فرساست در یک ارتباط سالم و ازدواج موفق ، اینکه مردی به سبب قدرت بدنی بیشترش دست روی زنش بلند کنه ، در هیچ شرایطی قابل پذیرش نیست. شوهری که دست بزن داره  عشق، احترام و صمیمیت رو در زندگی مشترک نابود می کنه  و زنی که از شوهرش کتک می خورده و مورد توهین، تهدید و تحقیر همسرش قرار می گیره ، هرگز نمی تونه  اون رو به چشم پشتیبان و تکیه‌گاه زندگیش ببینه
ساکت ماندن و ظلم رو در سکوت تحمل کردن هیچ کمکی به بهبود وضعیتتون نمی کنه ،به خودتون  بگیید،حق هیچ کس نیست که در ترس با عشقش زندگی کنه. شما شایسته ی بهتر از این ها هستید و کتک خوردن حقتون  نیست، بپذیرید که هیچ اشتباهی انجام ندادید که مستحق این رنج ها و کتک ها باشید. سوء استفاده به هر نوعی اشتباست و اگر مورد ظلم و سوءاستفاده ی همسرتون قرار گرفته ید،اولین گام برای آزاد شدن و داشتن یک زندگی جدید اینه که قبول کنید، در زندگیتون  نیاز به تغییر دارید.

بسیاری از مردانی که دست بزن دارن ،تشخیص نمی‌ دهند یا قبول ندارند که رفتارشون مشکل داره ،
 گام اول برای تغییر کردن این است که همسرتون رفتار اشتباهش رو تشخیص بده، این اشتباه را قبول کنه و از صمیم قلب مایل به تغییر باشه. درسته که این تغییر زمان بره و به شهامت فراوان و کمک و حمایت نیاز داره،اما غیرممکن نیست.  این شرایط باید تغییر کنه.

اما به طور کلی نشانه های زیر نمایان گر اینه  که به احتمال زیاد امیدی به تغییر کردن شوهر شما نیست و در آینده نیز در هنگام اختلاف و دعوا دست روتون بلند خواهد کرد:

  • شوهرتان اجازه نمی‌ ده که از مشاور ازدواج کمک بگیرید.
  • او اصرار داره که یک فرصت دوباره به او بدید.
  • همسرتون  سعی می‌ کنه دیگران رو مقصر نشون  بده و دیگران رو به خاطر رفتار خشونت‌آمیزش سرزنش می‌ کنه.
  • او ادعا می‌ کنه  که این شما هستید که رفتار توهین‌ آمیز و تهاجمی دارید.
  • همسرتون  سعی می‌ کنه که همدردی شما و دیگران رو جلب کنه.
  • او توقع داره  که در ازاء تلاش هاش برای تغییر رفتار، لطفی در حقش بکنید.
  • همسرتون خشونت هاش رو کمتر می‌ کنه  و رفتار خشن و شدید قبلی روانکار می‌ کنه.
  • اون شما رو برای گرفتن تصمیم‌ های حیاتی زندگی تحت فشار می‌ گذاره
  • دائماً باید به اون یادآوری کنید که تحت درمان هست و باید مراقب رفتارش باشه.

همسرتون میگه  که نمی‌تونه  تغییر کنه،مگر اون که از اون حمایت کنید و در کنارش بمانید.