سلام خسته نباشید ببخشید من شوهرم با خانم دیگه ای در ارتباطه اون خانم هر سری مبلغی از همسرم پول میگیره و همسرم خودش حاشا میکنه با اینکه پیاماشو دیدم بنظرتون چیکارش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزیز سلام

موضوع خیانت موضوعی مهم در عین حال حساس هست و خیلی مهم هست چه حرفی و چه رفتار هایی را نشان دهید.
در این مورد من اطلاعات فوق العاده کمی دارم و نیاز دارم دقیق تر بدونم. اولین چیز اینه که شما آیا از خیانت همسرتان مطمئن هستین یا نه. دومین مسئله اینه که کسی که خیانت میکنه میپذیره و خیانت را بیان میکند یا نه انکار میکند. از مهم ترین قدم ها هم بیان آگاه بودن شما نسبت به خیانت ایشان است. این که چطور بگین خیلی مهم است. چون این کار در نفس کار اشتباهی هست و انسان ها هم دوست ندارند که اشتباه کنند و بپذیرند که اشتباه کرده اند در نتیجه نحوه بیان دانستن شما خیلی مهم است. خیلی مهم است که با یک مشاور در زمینه خیانت صحبت کند و جزئیات را برایشان توضیح دهید تا شما را درست راهنمایی کنند.

سلامت باشید.