با شوهر رفیق باز چیکار کنم؟

با سلام ...

از دست شوهرم خسته شدم که رفیق بازه

لطفا بگین چطور باهاش رفتار کنم که بیخیال رفیق بازی شه ...

برای رفیق بازیش هرچه خودمو بیخیال نشون میدم نمیتونم کنار بیام ...

اگه بهش چیزی گفتم میگه زن فلانی هبچ مزاحم شوهرش نمیشه و میزاره شوهرش با دوستاش آزاد بگرده ... راهنماییم کنید شوهرم ۳۱ سالشه ..‌ و از مجردی همیشه خودش و دوستاش باهم بودن

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
شوهر شما متأهل شده اما مجرد است. یعنی هنوز اهل خونه زندگی نشده است. چرا که هنوز رفتارهای تجردی دارد. برای رفع مشکل تان به اتفاق شوهرتان اوقات فراغت زندگی تان را برنامه ریزی کنید یعنی قواعدی با همدیگر وضع کنید و قید کنید به اجرای برنامه. زمانی که شوهرتان در خونه است کاری کنید به او خوش بگذره . همچنین زمان هایی را برای بیرون رفتن باهم جهت خرید، ورزش، مهمانی رفتن و گردش و تفریح در نظر بگیرید مشروط بر این که به هردوتان خوش بگذره. اگر تجارب بیرون رفتن های تان شیرین و دلچسب باشد تداوم پیدا می کند. دلیل این که بعضی افراد ترجیح می دهند با دوستان شان باشند این است به آنها خوش میگذره. معمولا دوستان انتقاد نمی کنند به حرف ها خوب گوش می کنند و حمایت فکری، عاطفی و اجتماعی می کنند.