سلام. من تو سن خیلی کم ازدواج کردم.17 سالگی زایمان کردم زندگی خیلی سختی دارم.. همسرم اصلا درکم نکرد..خیلی اذیتم میکنه..یه دختر سه ساله دارم که کاش به دنیا نمی آوردمش..خیلی کتکش میزنم..خیلی مشکلات دارم..از همسرم و مشکل مالی گرفته..تا خیانت مادرم به پدرم..روزانه هزار بار به خودکشی فکر میکنم..شبا تا صبح بیدارم..روزا تا عصر خواب..دخترم که بیدار میشه گریه میکنه کتکش میزنم..کمکم کنین تو رو خدا..دیگه خودمو نمیشناسم..از آدمای اطرافم متنفرم..میخوام همشون بمیرن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
روزهاي سختي را سپري ميكنيد حق داريد كه ناراحت و عصبي باشيد اما چند نكته كه بايد بهش توجه كنيد
روزهاي بي پولي و مشكلات اقتصادي و مالي براي همه هست و درسته كه خيلي سخته اما با كمي همدلي و مديريت ميتوان پشت سر گذاشت
فرزتون بي گناه ترين فرد در اين اتفاقات است و اين بي مهري و كتك زدم قطعا تاثيرات بدي در روحيه و اعتماد به نفس و اينده اش داره هرچقدر اذيت كرد بايد خود را كنترل كنيد كه كتك نزنيد
راجب موضوع مادرتون ميفهمم كه ناراحتيد باورهاتون خراب شده اما عزيزم شما الان مستقلي و يك خانواده سه نفره داري و مسئول انهايي نه مسئول زندگي و تصميمات مادرت اگر خيلي باعث ازارت شده ميتوني ازش فاصله بگيري يا كلا مدتي قطع رابطه باشي  اما نميتوان او را سرزنش داد و بخاطر كار او خود را اين همه از بين ببريد
به نظر ميرسه كه شما دچار افسردگي شديد و لازمه حتما تحت نظر روانپزشك دارو مصرف كنيد و در كنار ان با درمانگر فردي روي مهارت كنترل خشم و بهبود روابط با كودك و همسرتون كار كنيد .
اينكه شما فكر كنيد خودكشي كنيد مشكلات حل ميشود اينگونه نيست بخاطر فرزندتون و اينده اون هم شده بايد تغييراتي در اين وضعيت به وجود اوريد .

تجربه شما

نهایت تشکر رو دارم...ممنونم ازتون خانوم مهربون