ترشح از سینه

من دیشب از یک سینه ام مایعی شبیه آب ترشح شد متاهلم یک دختر 4 ساله دارم.خیلی مقدار کم ترشح شد که اصلا نفهمیدم فقط دیدم لباس زیرم کمی ،تر ،شده نگرانم.اصلا قبلا همچین جیزی اتفاق نیفتاده بود.توی خواب بودم یکدفعه متوجه شدم سوتینم نم دار شده شاید اندازه 5 سی سی. درد ندارم سینم رو فشار میدم هیچ مایعی نمیاد. فقط هم از سینه چپم بود. در ضمن وقت شیر دهی از این سینه کمتر به بچه شیر میدادم شیرش خیلی کم بود. پریودم هم منظمه. تقریبا ده روز دیگه هم تایم پریودمه. یک فرزند دارم.سی و سه سالمه طبیعیم زایمان کردم. تو رو خدا حوابمو واضح بدین. الان تو این وضعیت که کرونا هست و باید تو خونه باشیم واجبه برم دکتر یا میتونم به بعد موکول کنم. چه اقدامی باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نوک پستانتون فعلا تحریک نشود، و دوشیده هم نشوند.
کرست تنگ و استرچ نپوشید و سعی کنید ساعاتی که در منزل هستید و‌ممکن هست کرست نپوشید تا پستانها آزاد باشند. در صورت تکرار ترشح از پستان حتما سونوگرافی هر دو پستان و غدد لنفاوی زیر بغل ها ، همچنین آزمایشات  cbc,prl، brest discharges c&s انجام بشود