همسرم بدون مشورت با من برای خانوادش خرج میکند

سلام. شوهرم خیلی برای خانوادش یواشکی پول واریز میکنه و اصلا به فکر زندگی خودمون نیست و من یه وقتایی رسیداشو پیدا میکنم و یا پیامهای گوشیشو میبینم .وقتی هم که میگم به من پول بده میگه یخچال خونت پره و حرف نزن.چیکار کنم.چطور جلوی این کارشو بگیرم.اوناهم همشون دستشون به دهنشون می رسه و فقط دارن سواستفاده میکنن که پسر یا برادرانه و وظیفشه.۴ماهه باردارم.لطفا راهنمایی کنین چطور باهاش رفتار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
دوست عزيز اين فقط شما نيستيد كه در رابطه با همسرتان با اين مساله مواجهيد .درك ميكنم اين رفتار همسرتان شما را آزار ميدهد اما به نظر ميرسد زندگي خوبي با همسرتان داريد و مسائلي نظير دانستن كم و كيف كمك همسرتان به خانواده اش آنچنان داراي اهميت نيست كه ندانستن را مشكلي براي زندگي تان قلمداد كنيد .به نظر ميرسد مساله اصلي اين است كه شما دوست داريد چنين مواردي را از زبان همسرتان بشنويد .در واقع به نظر ميرسد شما بيان اين جور مسائل را از سوي همسرتان به عنوان اعتماد به خود دانسته و چنين فكر ميكنيد كه اگر همسرم اين مساله را با من در ميان نگذارد لابد نشانه آن است كه به من اطمينان نداشته است .اما بايد بگويم اگر خودتان را به جاي همسرتان بگذاريد خواهيد فهميد كه چنين برداشتي از اساس اشتباه است .اختلاف نظر با همسر در چنين مواردي كه اشاره نموده ايد كاملا طبيعي است .تلاش كنيد با مديريت صحيح چنين مسائلي ،به سازگاري مطلوبي با همسرتان دست يابيد .مطمئن باشيد كه اگر چه ما نميتوانيم تمام شرايط و امكانات را بر وفق مراد خود فراهم نماييم،ولي ميتوانيم خود را با شرايط موجود به گونه ايي فعال وفق داده و هماهنگ سازيم .تنها كاري كه بايد بكنيد اين است كه متقاوت بودن سليقه همسرتان را در چنين مسائلي با سليقه خود بپذيريد و به رسميت بشناسيد .سعي كنيد حريم خصوصي همسر و خانواده اش را حفظ كرده وباوي خوش رفتار باشيد،ودر اين مورد اصلا كنكاش نكنيد ،و همسرتان را بخاطر اين موضوع سرزنش و انتقاد نكنيد و ايشون را براي اين كار تحسين كنيد .مطمئن باشيد در زمان كوتاهي اين مساله را با شما در ميان ميگذارد .

                       شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻