امید نداشتن به زندگی

سلام. 34 ساله هستم 10سال ازدواج کردم خداروشکر زندگی خوبی دارم ولی تازگی ها همش از همسرم تنفر دارم تا جایی که به مرگش راضیم همش میگم اگه نباشه خوشبختترم درضمن باید بگم اصلا اهل خیانت به همسرم نیستم همش دوست دارم با بچه ام تنهایی زندگی  کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزیز

خدارو شکر که زندگی خوبی رو تجربه کرده این. میگین تازگی ها درست؟ خب حالا این تازگی ها یعنی از چه زمانی؟میخوام فکر کنین ببینین که آیا اتفاق یا اتفاقات خاصی برای شما,همسرتون یا دوست و اطرافیانتون افتاده که از اون موقع این حس رو دارین؟
این نفرتی که میگین آیا همیشگیه؟ یعنی هر روزوهر ثانیه این حس رو دارین به همسرتون یا حرفی یا رفتاری باعث میشه این حس بیاد و شدت بگیره؟
اینکه میگین اگه نباشه خوشبخت ترین دلایلش چیه؟ واضح تر بگم اگه نباشه شما چه چیز هایی خواهید داشت که خوشبخت تر میشین و الان نیستین. مثلا ممکنه بگین وقتی همسرم هست بداخلاقی میکنه,بحث میکنه و ...حالا اگر نباشه من این مسائل رو ندارم و خوشبخت ترم. حالا شما خودتون به این ها فکر کنید.
اگر همسرتون نباشه از چه لحاظ و چه جوری خوشبخت هستین؟
در نهایت میخواهیم به این برسیم که چه کار هایی میشه کرد که با وجود همسرتون احساس خوشبختی کنین.

سلامت باشید.