قماربازی همسر و حق طلاق داشتن

سلام خانمی ۲۳ ساله هستم،۴ ساله ازدواج کردم و حق طلاق دارم،شوهرم ۲۶ سالشه و چندماهی هست که بیکاره قبلا با تاکسی کار میکرد ولی الان با این گرونی بنزین کار نمیکنه،بچه هم ندارم،تو این ۴ سال دوبار بار قهر کردم بار اول به دلیل رفیق بازی و یک سال پیش هم بخاطر شرط بندی اینترنتی همسرم تا حدی پیش رفته بود که طلاهامو هم فروخت،بخاطر قول و قسم هایی که خورد برگشتم ولی الان بعد یکسال متوجه شدم دوباره به دور از چشم من چندهفته ایی هست شروع کرده و پول وامی هم که به تازگی برای ساخت خونه گرفته بودیم رو باخته ولی به من چیزی نمیگه منم به روش نیاوردم اگه بگم عصبانی میشه و دست روم بلند میکنه،الان نمیدونم باید چیکار کنم؟ما همدیگرو خیلی دوست داریم از یه طرف رفتاراش آزارم میده خانوادم هم گفتن در صورت جدایی کاملا ازم حمایت میکنن توروخدا کمکم کنید تو دوراهیم خیلی خسته ام.....(یک بار هم بهم خیانت کرده از طریق حک کردن اینستاگرامش متوجه شدم در حد چت با ی خانم دیگ ک بعدش خودش پشیمون شد منم بهش نگفتم ک فهمیدم)شوهرم خیلی لجبازه و عصبی هستش و بعضی وقتا دست بزن داره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو هستم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
بجای این که به طلاق فکر کنید، بهتر است برای حل مشکل شوهرتان به او کمک کنید تا به دنبال کار و شغل و حرفه ای برود، بیکاری بیماری است. با او در یک جلسه زن و شوهری به قاطعیت و جدیت صحبت کنید.، در صورت توجه نکردن به اتفاق به یک مشاور خانواده مراجعه نمایید.