آیا امکانش هست که باردار باشم؟

با سلام خدمت شما حدود دو هفته پیش هنگامی که پریود بودم و خونی نبود در روز آخر دخول صورت گرفت به مدت سه بار .و فردا و روز بعدش هم لکه های خون دیدم ادامه پریودیم بود فک کنم الان بعد دو هفته اشتهایی به غذا ندارم انگار معده درد دارم و صبح ترشحات قهوه ای مشاهده کردم وقتایی ام درد زیر شکم دارم.آیا امکانش هست که باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم
ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.