وجود خون در ادرار

سوال در مورد خون در ادرار

من یه بار بارداری داشتم و سقط شد در دوماهگی  در زمان بارداریم درد شدید لوله های حالب و کلیه داشتم و تکرر ادرار شدید همان زمان هم آزمایش دادم در ادرارم خون بود دوباره یه ماه پیش آزمایش ادرار را تکرار کردم و این موضوع وجود داشت.همینطور کریستالهای کلسیم و اگزالات هم بود. ولی سونو کلیه و مجاری ادراری سنگ نشون نداد و همه چی خوب بود. بهتر است با این وضعیت ابتدا این موضوع حل بشود و دوباره اقدام کنم؟ وقتی آب زیاد بخورم اوضاع کلیه و درد لوله حالب هم ندارم.تا بعد از ریشه کنی کرونا که پیش دکتر برم چه پیشنهادی برای درمان خون در ادرار می دهید؟

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل مهندس صنایع
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
طبق شرحی که میفرمایید اگر صرفا خون در ادرار بوده و عفونت ادراری نداشته اید، مصرف آب و مایعات فراوان کافی است.