سلام خسته نباشید. پسرم ۳ سال و ۷ ماهشه خیلی زود عصبانی میشه با همه بخصوص بچه ها دعوا میکنه و میزندشون همه وسیله هارو پرت میکنه البته همیشه تو خونه ست و هیچ جا نمیره...همه هم سر به سرش میزارن.ممنون میشم اگه کمک کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار درسم میخونم برا کنکور وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
شما در سن ۱۶ سالگی باردار و مادر شدید؟!!!!
با توجه به جوانی شما به عنوانِ مادر، توصیه میکنم که خیلی کتاب مطالعه کنید در زمینه ی رشدِ کودکان و سعی بفرمایید خیلی از تجربیات مادرتون استفاده کنید.
از نظرِ بیولوژیکی هم حتما" پسرتون رو بررسی دقیق تر انجام بدید؛ البته این کار باید توسطِ متخصصِ کودکان انجام شه که از نظرآهنِ خون، کم خونی یا کمبود ویتامین D و ... خیالتون راحت باشه.
از نظرِ تغذیه هم خیلی خیلی دقت داشته باشید موادی که مصرف میکنه موادِ مفید و لازمِ دوره ی کودکی باشه و از موادِ محرک مثلِ شکلات و پاستیل و ... کمتر مصرف کنه.
برایِ پسرتون خیلی وقت بذارید، برایِ کنکور شبها که او خواب هست وقت بذارید.
هر روز حداقل روزی یک ساعت بازی باهاش انجام بدید.
در ساعاتی که مشغولِ کارهای منزل هستید، ارتباط کلامیتون باهاش قطع نشه و دائم با او صحبت کنید.
خودتون و همسرتون هم به شدت مراقبِ رفتارها، نحوه ی برخورد و صحبت کردنتون با همدیگه، باشید؛ چون پسرتون داره میبینه و ضبط میکنه.حتی ارتباطتتون با همدیگه هم خیلی خوب و صمیمی باید باشه که دچارِ اضطراب نشه.