سلام و خسته نباشید

۵ ساله ازدواج کردیم. همسرم یه اخلاق بدی که داره دایم منو مسخره میکنه اذیت میکنه و منو ناراحت میکنه. هر وقت هم بهش میگم که داری ناراحتم میکنی. قهر میکنه بهونه شم اینه که من دارم سر به سرت میزارم. بخدا من فرق توهینو مسخره کردن و سر به سر گذاشتن و میفهمم. اگر همون مثلا  شوخی ها رو با خودش انجام بدی قهر میکنه و ناراحت میشه. کلا کوچکترین حرفی قهر میکنه و فوق العاده کینه ای واقعا خسته شدم. هیچوقت خوبیهای منو نمیبینه. وحتی یه خسته نباشی هم در کار نیست ولی کافیه یه چیز کوچیک باب میلش نباشه اونوقت مثل بچه ها شروع میکنه بهونه گیری و اذیت. بر عکس در مقابل هر کاری که انجام میده برای خودم یا خانوادم که نشون بدم اینکار درسته. برعکس فکر میکنه واقعا چه کار بزرگی انجام داده و همیشه ام خوبی های منو جز وظیفه من میدونه و حتی بدتر ناراحته که چرا کمه چرا کنیز واری نیست.چرا ....در کل انگار هنوز یه بچه ۷ ساله ست که دنبال یه مادر دوم میگشته.و توقع داره من مثل یه مادر همه اداهاشو غر زدناشو همه چیو با جونو دل بخرم.و با بی توجهی کامل به من توجه کامل از من بگیره. و دایم از در و دیوار بهونه میگیره. چرا غذا کمه، چرا زیاده، چرا غذات رنگ غذای خواهرم نیست، چرا لباس مادرمو دوختی معمولی دادی زانو نزدی.چرا خونه مامانت دو دقیقه بیشتر از خونه مامان من موندی.چرا برنجو با این خورشت پختی.چرا این لباسو پوشیدی. رنگ جورابت مناسب نیست.چرا پیش مادرم کم حرف میزنی،چرا زیاد حرف میزنی، مراوده نداری، برای چی باهاشون گرم میگیری همه حرفاشم ضد و نقیض به راحتی در مقابل حرف من در جواب میگه به جهنم. ولی من اگر همین جوابو بدم . توهینو داد و خط و نشون. و حتما یه جا اولین فرصت جبران این حرفو میکنه. در بهترین حالتم میخوام باهاش حرف بزنم به حرفم گوش نمیده بفهمم لا اقل مشکل داره؟ یا نه. قهر میکنه میره.

توروخدا راه کاری چیزی اگه هست کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
در پاسخ به سؤال شما باید گفت که، شوهر شما از نظر رشد شناختی ، عاطفی و اجتماعی مشکل دارد و شما هم با بعضی از رفتارها و حمایت کردن رفتارهای منفی اش را تقویت کرده اید.. برای بهبود اولیه مشکل تان اولا به نقش و وظایف شوهرداری تان تا جایی که منطقی و مشروع است عمل کنید و به بهانه گیری هایش توجه نشان ندهید. دوم این که در رواط زناشویی علاوه بر داشتن صمیمیت قاطع و جدی باشید و ضعف نشان ندهید.

تجربه شما

آقای دکتر . ممنون از پاسختون.

چجوری واکنش نشان ندهم؟یعنی در جواب حرفهاش از خودم دفاع نکنم؟

بدترین اخلاق همسرم اینه که ‌کافیه صحبتی بر خلافش زده بشه.

یا نقض حرفشو گوشزد کنی.

کافیه بگی فلان کاری که‌از من توقع داری خودت انجام نمیدی.

به شدت عصبانی میشه و حمله میکنه به من. وسایل خونه رو پرتاپ میکمه. و متاسفانه شکستنو آسیب رسوندن رو در پیش میگیره.

مشاوره هم حاضر نیست بره.