وسواس فکری و وحشت ازمرگ

سلام. من چهارسال است وسواس فکری بسیار شدیدی پیدا کرده ام و بسیار شدیدا استرسی و عصبی  و ناامید افسرده شده ام حوصله هیچ چیزی را ندارم هیچ چیزی راضی آرام وخوشحالم نمیکند اعصابم بسیار ضعیف شده است به دو روانپزشک مراجعه کردم از هیچ کدام  و دارودرمانی نتیجه ای نگرفته ام و در این چهار سال دچار انواع بیماری های جسمی هم شده ام و تاب و تحملم تمام شده و از چهار سال پیش دچار وسواس فکری ترس و وحشت از مرگ و عذاب جهنم و وحشت از قبرو جدا شدن ا زفرزند وعزیزانم و....شده ام و بسیار ترسو شده ام وقتی خبر فوت کسی را میشنوم یا صحبت از مرگ میشود ترسو وحشت بسیار بهم دست میدهد و قلبم درد میکند و دچار افتادگی دریچه میترال شده ام هرچندکه امید به شما هم ندارم اما اگر راه درمانی هست پیشنهاد کنید ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست عزیز من میتونم درک کنم چقدر تحت فشار هستید و شرایط بدی رو میگذرونید
اما یه نکته ای خیلی مهمی وجود داره این هستش درمان چیزی نیست که اینجا برای شما نسخه پیچیده بشه
مصرف داروها به شکلی هستش که حتمااا باید ادامه دار باشه.سرخود کم و زیاد نشه
اگر از داروی فکر میکنید نتیجه نمیگیرید و یا عوارضی داره نباید دارو رو قطع کنید باید مجدد برید پیش روانپزشک و گزارشی از وضعیتتون بدید
و حتما حتما در کنار دارو از جلسات رواندرمانی کمک بگیرید . دارو تا حدود زیادی به شما کمک میکند اما درمان قطعی نیست . برای درمان نیاز دارید همزمان جلسات رواندرمانی و دارو درمانی رو باهم جلو ببرید