سلام،من مرد هستم سی و دو سال دارم مشکل فیزیکی که دارم اینکه دو پا رو با هم میگیرم اختلاف پا کوچکی پا چپ نسبت به پا راست دارم البته کل اعضای سمت چپ بدنم نسبت به راست کوچکتر اند ولی در پا از میلی متری فراتر رفته و با چشم قابل درک هست در راهرفتن مشکلی ندارم و این اختلاف رو از سیزده سالگی متوجه شدم اگه ممکنه راهنمایی کنید و اینکه ایا ورزش ها و حرکاتی برای اصلاح وجود داره بگید؟ممنون

پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
باید حتما تست های کلینیک و اندازه گیری های دقیق تر انجام شود و در صورت نیاز از عکس رادیوگرافی اندام تحتانی و همچنین انالیز راه رفتن نیز استفاده شود تا بتوان گفت مشکل از کجاست و چه کاری باید انجام شود.
تندرست باشید