سلام من حدود چهار سال هست که ازدواج کردم و یه پسر یه ساله دارم شوهرم از دوماه بعد از ازدواجمون به من خیانت میکنه و همش دروغ میگه و کارشو انکار میکنه ولی حدود یک ماه پیش فیلمی ازش دیدم که تو گوشیش بود با چند تا زن که رابطه برقرار میکرد باهاشون از خونه اومدم بیرون با بچم و الان نه زنگی زده نه حال بچشو پرسیده و من هم برای طلاق اقدام کردم تو این مدت نمیتونم خودمو کنترل کنم خشمگینم و افکار منفی میان سراغم به خاطر پسرم باید خودمو کنترل کنم ولی نمیتونم به نظر شما از قرص برای افسردگی هست استفاده کنم و اگر نه شما برای خوب شدن حالم چه پیشنهادی دارین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر اسيب ديدين حق داريد ناراحت و عصبي باشيد .
دليل اين انكارهاي مكرر همسرتون چي بوده
تو اين زمان اينكه شما خشم داشته باشي طبيعي است
در اين موقعيت ها تمام باورهاي فرد خيانت ديده اسيب ميبينه و به دنبال چراي است كه چرا اين اتفاق افتاده حتي ميتونه سراسر نفرت باشه .
اين اتفاق نياز به گذر زمان داره اينكه شما سوگ و مراحلش را رد كنيد
و لازمه كه با مشاور فردي صحبت كنيد و در صورت لزوم دارو مصرف كنيد .
اين روزها شما يك اميد و انگيزه بزرگ داريد كه ميتونه باعث انرژي و توانتون بشه و اونم فرزندتون و ساختن اينده خوب براي ان هست .