سلام من آخرین پریودیم 1 بهمن بوده و برای بارداری اقدام کردم و یک سری علائم بارداری دارم اما تا امروز پریودم نشدم دیروز بی بی چک زدم منفی بود به نظرتون دوباره تست رو انجام بدم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم
ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.