شک به خیانت پدر

سلام خسته نباشیدد خواهش میکنم پیام منو زود حواب بدید

یکی از اقوام مادرم به خونمون زنگ زد اول پدرم صحبت کردو بعد گوشی رو داد به مادرم

و اونا با هم نیم ساعت حرف زدن، بطور اتفاقی دیدم که پدرم به آن خانم پیام داده ! الان واقعا شک شدم چون اصلا فکر نمیکردم پدرم همچین آدمی باشه! و اینکه یا اون خانوم جواب نداده بود یا پیامشو پاک کرده بود ولی پیام پدرم بود ،ضمنا شماره خانم تو گوشی پدرم سیو نبود. این خانم همسن مادر من هستن و طی سه سال اخیر ازدواج کردند با مرد زندار خواهشا زود جواب بدید دارم نابود میشم

باید چیکار کنم که حق مامانم ضایع نشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
مسلما پی بردن به اینکه پدرتان به مادرتان خیانت می‌کند ،برای شما بسیار سخت و ناراحت کننده است  ،و دچار شوک روحی و سردرگمی شده اید .مهمترین موضوعی که قبل از هر چیز لازم است به یاد داشته باشید این است که عجولانه اقدام نکنید وآرام باشید ،چراکه ممکن است سوءتفاهمی برای شما ایجاد شده باشد که تصور خیانت پدر را ایجاد کرده باشد یا موضوع به قدری جدی نباشد که نیازبه نگرانی و مشوش کردن خانواده داشته باشد .
شما به عنوان فرزند هیچ مسئولیتی به اینکه  جلوی خیانت پدرتان را بگیرید ندارید .تاحد امکان دررابطه شخصی والدینتان دخالت نکنید .رابطه عاطفی زن و شوهر ممکن است پیچیدگی های فراوانی داشته باشد که برای افراد خارج از رابطه قابل درک نباشد .شما با وارد شدن به مسائل خصوصی رابطه وبا جریان قرار دادن مادرتان بدون در نظر گرفتن شرایط ممکن است به شدت این مشکلات دامن بزنید و آن را پیچیده تر کنید .پس تا حد امکان در روابط شخصی پدرو مادرتان دخالت نکنید و حل مشکلات رابطه را به خود آنها بسپارید.به خصوص اینکه ممکن است مادرتان خودش به موضوع خیانت پی بردن باشد  ولی بنا بر مصلحتی ترجیح داده باشد موضوع را آشکار نکند وگفتن شما ممکن است باعث از بین رفتن حریم هایی که در حال حاضر بین دو نفر وجود دارد ،خانواده را در خطر فروپاشی قرار دهد .بهترین تصمیم این است که شما آن را نادیده بگیرید و سکوت اختیار کنید .پیشنهاد میکنم از یک روانشناس به صورت حضوری کمک بگیرید و موضوع را با او در میان بگذارید،تا روانشناسی موضوع را بررسی کنید و راهکار مناسب شرایط شمارا ارائه دهد.

                          شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻