سلام خسته نباشید. من امسال پشت کنکوری تجربیم و پارسال اولین کنکورمو دادم رتبه خوبی هم اوردم۲۹۰۰ منطقه ۱شدم و متاسفانه در حالی که فقط  ۵ نفر با داروسازی آزاد فاصله داشتم مردود شدم ولی نمیتونستم دست از دارو بکشم بخاطر همین اوایل مهر بود که برای استارت مجدد شروع کردم ولی متاسفانه انواع و اقسام فکرا اومد تو ذهنم که چرا فامیل و عمه و دایی و بهم زنگ زدند وگفتند برو نمون بدترمیشی یه چیز پایینتر بردار و برو حتما که نباید دکتر بشی و.و. و فوق العاده حساس شدم و از طرفی هم حس بدی دارم که یک سالم رفت و نتونستم بیارم همش با خودم فکر میکنم که نکنه بابچه های فامیل که تازه دهم و یازدهمن یه کنکور بدم نکنه با اونا که ازم کوچیکترن هم ترم بشم تو دانشگاه نکنه فامیل با خودشون بگن نگاش کن چندسال موند تا بالاخره اورد ولی نگاه بچه منو همون سال اول اوردو.و. بطوری که استرسای شدید گرفتم واصلا تمرکز کافی برای تست زدن ندارم همش میترسم رتبم از پارسال .بدبشه و از این بابت خودمو هیچوقت نبخشم وسرزنش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید چون دیگه دارم تقریبا به مرز دیوونگی میرسم؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. زندگی خودتان را بکنید. کاری به نظر دیگران نداشته باشید. اگر خیلی استرس دارید به ردان شناس و مشاوره مراجعه کنید. چون پایه علمی شما خوب هست با کمی تلاش موفق می شوید. حالا چه فرقی می کنه شما در 28 سالگی داروساز شوید یا 26 سالگی ؟ شما 30 سال می خواید کار کنید که تا 65 سال توان دارید. حتی اگر 35 سالگی هم داروساز شوید اشکالی نداره.

تجربه شما

میشه لطفایه مشاور راهنماییم کنه مرسی