باسلام. من دوماهه اقدام به بارداری کردم چند ماه پیش کیست خیلی ریز داشتم که دوماه ال دی مصرف کردم خوب شدم. این ماه دکتر بهم قرص کلومیفن و متفورمین داد و دوتا امپول که روز 14 پریودی بزنم متاسفانه آمپول رو نزدم. حالا شنیدم که این قرص کلومیفن باعث کیست میشه اگه آمپول نزنی! درسته؟ از وقتی هم اقدام کردم زیر دلم خیلی درد میکنه. آیا احتمال بارداری بدون آمپول هم هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام من سن شما را نميدانم با توجه به سن بايستي نظر داد ولي به طور كلي با كلوميفن به تنهايي هم درصورت كم بودن مشكل ناباروري ميتوان اميدوار بود،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد