سلام

من ۳۶ سالمه تازه ازدواج کردم مهاجرت کردم انگلیسیم بد نیست اما ابدا اعتماد به نفس ندارم اطرافم پر از آدم های موفقه که تو بهترین دانشگاه های دنیا درس خوندن راستش وقتی می ببینمشون خیلی انگیزه بهم آن لحظه دست می ده اما بعدش فکرهای مخرب میاد سراغم نمی دانم چی کار کنم . دلم می خواد من هم موفق بشم اما فکر نمی کنم سنم دیگه این اجازه را بهم بده برای اینکه دلم بچه هم می خواد یه جورایی انگار همه چیز را با هم می خوام از یه طرف می گم بچه دار شم بعدش از طرف دیگه می گم از اینی که هست دیرتر می شه دیگه نمی دونم چی کار کنم ! این هم بگم بدون همسرم بیرون نمی رم نه اینکه نتونم تنبلی می کنم به بیماری تنبلی هم به شدت دچارم . کمکم اگر کنید ممنون می شم لطفا اگر کتابی هست که بتونم خودم را باهاش ارتقا بدم معرفی کنید؟  ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار - وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
علت این که احساس کمبود و ضعف می کنید، دچار رفتارهای اشتباه آشکار شده اید. اولاً این مقایسه ای که بین خودت و افراد پیرامونت داری درست نیست. اصلاً مقایسه درست نیست و نباید خودت را با افراد آن محیط مقایسه کنید. این احساس و حال خوب شما را تخریب می کند. رفتار شما با خودتان منطقی و عقلانی نیست. برای داشتن اعتماد به نفس باید ابتدا عزت نفس داشته باشید و خود پنداره مثبت و ارزیابی درست از توانمندی های خودت داشته باشید. موفقیت یک امر تدریجی است نه جهشی. شما ظاهرا راه صد شبه را می خواهید یک شبه بردارید. برای موفقیت تان باید براساس توانمندی و امکانات تان برنامه ریزی کنید. یعنی داشتن سبک و روش متناسب با توانایی جسمی، ذهنی و عوامل محیطی. خوشبختانه زمینه محیطی پیشرفت فراهم است لذا با عزت نفس مثبت و اعتماد به نفس شروع کنید. همه موفقیت ها از برداشتن قدم اول شروع شده است.