سلام پسرم امروز حرف خیلی زشتی رو به زبون آورد که منو خیلی به هم ریخت خونه مادرم بودیم دوبار دیگه این حرف زده بود بهش گفته بودم بده قول داده بود دیگه به زبون نیاره وقتی رفتیم بیرون از خونه در راه پله بهش گفتم من دیگه روم نمیشه برم خونه از مادر بزرگ پدر بزرگت خجالت میکشم ولی اون اصلا واسش مهم نبود ولی به خاطر من اونم سعی کرد خجالت بکشه از کارش و بره تو اتاق اینم بگم که باباش هر موقع عصبانی میشه فحش میده هرچیم به باباش میگم سعی میکنه که پیش بچه نگه ولی باز تکرار میکنه پسرم کلاس اوله خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی ناراحتم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام  وقت شما بخیر
به دلیل اینکه فرزندتان ۷ ساله است ،اینکه مستقیم با او صحبت کرده‌اید بسیار کار مناسبی است .
اما نکته‌ی بسیار مهم این است که وقتی کودکان الگوی رفتاری دارند، به سختی می‌توان رفتار نامناسب را از بین ببرید ،چون بر این باور هستند که اگر این کار بد است پس چرا پدر انجام می‌دهد؟؟
برای خاموشی این رفتار نامناسب ابتدا لازم هستش که در قالب داستان و نمایش و گفتگو کودک را به این باور برسانید که ناسزا گفتن کار بدی است ،این قدم از همه مهم تر است .
می‌توانید از مثال‌هایی هم در این زمینه استفاده کنید که برای کودک ملموس باشد .
پس از آن قراری با کودک بگذارید که اگر این بار رفتار تکرار شد ،چه پیامدی در انتظارش باشد
در آخر رفتار های مثبت و خود کنترلی هایش را به شدت تشویق و تایید نمایید.
با سپاس