سلام من مدتی هست که به این مشکل دچار شدم.از دعوا کردن لذت میبرم از کل کل کردن همینطور اگر کسی از کاری بدش میاد درست هی انجامش بدم.بطور مثال خواهر زادم از باد میترسید من میبردمش میزاشتمش در حیاط تا باد بزنه بهش.یا یکی از دوستام از کشیده شدن شیشه رو سرامیک بدش میومد من هی انجام میدادم.خسته شدم این مسئله در دعوا خیلی برام عذاب آوره لطفا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
با توضیحات مختصری که دادید نمی شه یه حکم کلی داد ولی لازم هست به صورت حضوری به یک درمانگر با رویکرد روانتحلیلی مراجع کنید
شما از آزار دادن دیگران لذت میبرید که نیاز هست این ویژگی حتما ریشه یابی شودو درمان شود
نکته مثبت این هست که شما متوجه این مشکل در خودتون شدید و اقدام به مشاوره گرفتن کردید که این می تونه نشان دهنده این باشه که همه وجود شما از این مسئله لذت نمی بره بلکه بخشی از وجود شما دوست داره از دست این ویژگی رها بشه به این بخش وجودتون بها دهید و حتما برای درمان اقدام کنید.