خیانت شوهر در دوران نامزدی

با عرض سلام

شوهرم در دوران نامزدی به من خیانت کرده... که بعد از عروسی و خوندن چت هاش متوجه شدم.. میدونم که بعد از عروسی دیگه دست از این کاراش برداشته..

من چند باری باهاش در مورد اون روابطش و علتش بحث داشتم ولی هیچ وقت قبول نداشته منم دیگه ادامه ندادم

خیلی سعی کردم که اون کارش را فراموش کنم ولی هر چند وقت یه بار خواب هایی به سراغم میاد که این خاطرات را برام باز زنده میکنه و من را حسابی از لحاظ روحی، داغون میکنه..

خیلی برام سخته که در دوران نامزدی و  چنین خیانتی...همش اون را با یه نفر دیگه تصور میکنم حتی در رختخواب...

نمیدونم چه کار کنم؟؟ لطفا راهنماییم کنید...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
همانطور که خودتان اشاره کردید، شوهر شما قبل از ازدواج دوست دختر داشته است و پس از ازدواج ادامه یافته است. برای درمان و بهبود خیانت زناشویی شوهرتان چند اقدام مهم انجام بدهید: اول دست از رفتار تدافعی و کنترل گری بردارید مثلا کنجکاوی نکنید و سر موبایلش نروید. دوم این که به خودتان بپردازید یعنی طراحی یک سری رفتارهای جالب و جاذب برای تامین نیازهای شوهرتان بکوشید. سوم این که برای دریافت خدمات بیشتر به مشاور خانواده مراجعه کنید..