ایراد گرفتن همسر از آشپزی من

سلام من چند ماهه ازدواج كردم و برای آشپزی دچار ترس و استرس شدید شدم ،از اول ترس داشتم چون گفته بودن خیلی بد غذاست، چند وقتی همسرم حساس شده و خیلی ایراد میگیره و خوبی هارو نمیبینه و فقط دنبال ایراد گرفتنه یه وعده غذای ساده بزارم میگه آشپزی بلد نیستی،حرفاش آزارم میده و اعتماد به نفسمو خیلی پایین اورده و كلا برای پخت غذا مشكلم چند برابر شده؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
براساس گزارش شما، اولین اقدام برای حل مشکل ایراد گیری شوهرتان، بازنگری نسبت به مهارت آشپزی تان از لحاظ طبخ کیفیت غذا است. به نظر من مهارت آشپزی یکی از پنج مهارت مهمی است که خانم ها باید بلد باشند.. کسب این مهارت کمک مؤثری می کند به سازگاری و رضایت زناشویی تان. دومین اقدام این است که در مقابل ایرادگیری شوهرتان آرام باشید و مقاومت نکنید و حالت حمله و دفاع نگیرید. سومین اقدام سعی کنید غذاهای مورد علاقه او را درست کنید مخصوصاً غذاهای مورد علاقه ای که مهارت بهتر و بیشتری در طبخ آن دارید. چهارمین اقدام با توحه به غذاهای مورد علاقه شوهرتان از دیگران برای کسب مهارت طبخ آن کمک بگیرید. پنجمین اقدام برای بهبود مشکلات ارتباطی تان به متخصص مشاوره خانواده مراجعه نمایید.