حمله عصبی موقع استرس و نگرانی

سلام من قبلا موقع ناراحتی شدید تپش قلب میگرفتم با تنگی نفس الان با وجود این مسائل بوجود اومده ویروس که خیلی استرس و نگرانی دارم هر چند روز یک دفعه تپش قلب شدید و تنگی نفس و سرگیجه میگیرم دهنم هم خشک میشه آیا اینا نشونه حمله عصبیه؟و اینکه حتی وقتی آرومم و هیچ فکر و استرسی ندارم هم خواب هم باشم پیش اومده برام

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
ممکن است استرس و اضطراب باعث بروز تنگی نفس یا سایر نشانه های جسمانی شوند که در این صورت بهتر است تکنیک های آرامش بخش و مدیتیشن  را تمرین کنید ،زیرا فعالیت هایی مثل یوگا و مراقبه و ریلکسشن موجب آرامش بدن میشود و احساس لذت و تعادل فکری را افزایش می‌دهند.تلاش کنید روابط خودرا با خانواده و دوستان خود تقویت کنید .خواب کافی و آرام داشته باشید .خواب نامنظم و کم می‌تواند اضطراب را بیشتر کند .آرام و عمیق نفس کشیدن را یاد بگیرید و نفس تان را حبس نکنید .تغذیه سالم داشته باشید .ورزش کنید تا انرژی های منفی از بدنتان خارج شود ،ورزش کردن یک تسکین دهنده طبیعی اضطراب است،سعی کنید به طور منظم حداقل ۳۰دقیقه ورزش کنید .
پیشنهاد میکنم اگر تپش قلب همراه با تنگی نفس ،سرگیجه وارد قفسه سینه یا غش کردن همراه این حتما با پزشک مشورت کنید .

                     شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻