بیش فعالی را میشه کنترل کرد؟

سلام پسر من هشت سالش هست و پارسال کلاس اول متوجه شدم پسرم بیش فعاله البته نه اینکه شیطون باشه تمرکزش پایینه. میخواستم ببینم ممکنه بچه بعدی هم دچار این مشکل بشه اگر بله...راهکاری هست؟قبل از بارداری یا قبل از بارداری..ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود، روزگاری خوش براتون آرزومندم
متاسفانه هنوز علت دقیق و مشخصی برای مشکل بیش فعالی پیدا نشده و به همین دلیل نمیشه راهکار قطعی داد، از طرفی هم احتمالا مسئله بیش فعالی ژنتیکی هست. اما احتمالا اگر در حین بارداری از استرس، بیماری و آلودگی هوا دور باشید و تغذیه مناسب داشته باشید، همچنین بعد از بارداری اگر نوزاد از نظر تغذیه، هوا، استرس و بیماری در شرایط مناسب باشه، احتمال داره که از بیش فعالی پیشگیری بشه، اما تاکید میکنم که قطعی نیست. همچنین باید توجه داشته باشید که حتی اگر فرزند شما زمینه اختلال بیش فعالی داشته باشه باز شما میتونید روی این موضوع اثر گذار باشید. به عنوان مثال فرزند پروری صحیح بسیار بسیار کمک کنندست، همچنین از سن ۳ سالگی به بعد میتونید بازیهای تمرکزی رو به بازیهای فرزندتون اضافه کنید، در این خصوص کتابهای بسیاری تالیف شده.
موفق و پاینده باشید