همسرم با من روراست نیست

سلام و وقت بخیر، من ۹ماهه که عقد کردم و هنوز عروسی نگرفتیم که بریم هم خانه بشیم. تو این مدت هیچوقت همسرم دقیقا نگفته که درآمدش چقدره و راجع به مسائل مالی با من شفاف صحبت نکرده.جدیدا یک خونه باغ شراکتی میخواد بخره که من به طور خیلی اتفاقی متوجه شدم پس انداز داره تو بانک‌. قبلا هم چندین بار ازش پرسیده بودم که پس اندازی داری گفته بود نه! و الان هم دلیل موجهی برای پنهان کردن پس اندازش از من نداره. هر چی عیدی یا هدیه از طرف اداره میگیره مطلقا به من نمیگه ولی به مادر یا خواهرش میگه ! خیلی دیر منو راجع به تصمیماتی که میگیره باخبر میکنه (مثلا اینکه میخواد برای خودش حنابندون جدا بگیره و شام بده و یا خونه باغ میخواد بگیره یا میخواد ماشینو عوض کنه و ...)، مادر و خواهرش چند بار به من گفتن که پول مادرهمسرم و همسرم یکیه و فرقی نمیکنه که کی خرج میکنه! ولی شوهرم راجع به هر هزینه ای میگه پول خودمه و هیچ وقت نگفته مادرم بهم پول داده و من واقعا نمیدونم چجوری باهاش صحبت کنم که یکم با من رو راست باشه و منو در جریان درآمدش بذاره .راجع به خانوادش تعصب فوق العاده ای داره و تا میخوام اسم خانوادشو بیارم بیخودی بخاطر اونا با من دعوا میکنه که تو داری به خانواده من توهین میکنی. راجع به خانواده من هم بگم که زیاد دوست نداره که با خانواده من مراوده داشته باشه و دلیلی هم نداره .این رفتاراش باعث شده که خیلی دلم شکسته و سر بهانه های متفاوت باهاش دعوا میکنم و قهر .... لطفا راهنماییم کنید که من باید چیکار کنم و چاره کار چیه ؟؟ از وقتی که میگذارید خیلی ممنونم با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
دوست عزیز اطلاعات ما از زندگی شما بسیار کم است ‌برای راهنمایی بهتر نیاز به اطلاعات بیشتری است.
چگونه باهم آشنا شدید؟
چه مدت است که همدیگر را میشناسید ؟
آیا نامزدتان فقط در مورد مسائل مالی پنهان کاری میکنند یا درمورد مسائل دیگری هم پنهان کاری میکنند ؟
واکنش شما در مقابل این رفتارها و پنهان کاری ها چه بوده ؟
کیفیت روابط عاطفی شما چگونه است ؟
آیا در مورد این مسائل باهم صحبت کردید ؟
آیا ناراحتی خود در این موردبه ایشون ابراز کردید ؟

    بعد از پاسخگویی در خدمتتان هستم 🌷🙏🏻