چه زمانی اقدام کنم بهتره؟

15 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ،خسته نباشید، ببخشید خواستم بپرسم که منم نزدیک به سی کیلو اضافه وزن دارم و تیروئیدمم کم کار هست و pco هستم و پیش متخصص زنان رفتم با تجویز سه دوره دوفاستون ،گفتم بهم که هر چی سریعتر برای بارداری باید اقدام کنم چون تیروئیدم روی تخمدانام اثر بدی گذاشته ؛حالا نظر شما رو خواستم بدونم ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم لازمه بدون بررسی نتایج آزمایشات شما نمیشه نظر قطعی داد پس پزشک شما بهتر در جریان وضعیت شما هستند
در کل سندرم تخمدان پلی کیستیک و اضافه وزن بالا و کن کاری تیرویید همگی عواملی هستند که بارداری رو با مشکل مواجه میکنند

تجربه شما

ممنون از محبتتان دوست عزیز 🌷