سلام. پسرم دو سالشه و میخوام تختشو جدا کنم متاسفانه انقدر گریه میکنه که مجبور میشم دوباره برش گردونم تو تخت خودمون ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
با توجه به اینکه پسر شما در سنی هست که متوجه میشه و فکر میکنم که تا حدی هم نسبت به این موضوع حساس شده؛ پس بهتره که اصلا" عجله و شدت عمل در این زمینه نداشته باشید. با آرامش و خونسردیِ کامل پیش برید.
از خواندن داستان و کتابهایی که در این زمینه هست شروع کنید.
بازی هایی با عروسکهاش انجام بدید که همین موضوع رو داشته باشه.
شبها هم کم کم جایِ خوابش رو "دور " کنید. مثلا" از امشب شروع کنید و به اندازه ی ۲ سانتی متر از خودتون دورش کنید بعد رفته رفته تا هفته ی آینده به ۵ سانتی متر و ....  تا تشکِ خوابش باید از تشکِ شکِ شما مجزا باشه و این روند دور شدن رو با تشکش انجام بدید تا فاصله خیلی بیشتر بشه و برسه به نزدیکیِ دربِ اتاق و بعد رفته رفته به اتاقِ خودش منتقل شه.
حتما" هم سعی کنید اتاقِ خوابش کاملا" تاریک نباشه و از هالوژن یا چراغ خواب کمک بگیرید.
از یک عروسکِ تقریبا" بزرگ که اصلا" ترسناک نباشه هم میتونید کمک بگیرید. به این صورت که عروسک رو کم کم شبها موقعِ خواب بین خودتون و پسرتون قرار بدید تا موقعِ خواب اون عروسک رو بغل کنه و به اون عادت کنه.