درمان تنبلی برای شروع درس خواندن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. چه جوری تنبلی موقع درس خوندن رو از خودم دور کنم اصلا نمیتونم شروع کنم درس بخونم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل در حال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. چیزهایی را که بطور اضطراری نیاز ندارید  از خود دور کنید. مثل کامپیوتر و موبایل و روزنامه و .... را از خود دور کنید. کلیه وسایل اضافی را از اتاق  دور کنید. بعد درس را شروع کنید. ساعات اول سخت است به زودی آسان می شود.  اول درسهایی را که دوست دارید شروع کنید تا راه بیوفتید.

تجربه شما

سلام من همش درگیر نتیجم از وقتی کتابخونه ها تعطیل شد درس نخوندم چون فقط تو کتابخونه میخوندم تا قبلش حالا میرم سر درس ولی فراریم همش میگم دیگه این سه ماه خبری نیست و اینا هوشم خوبه ولی خیلی درگیر نتیجم و اینکه من خودم کارای بیمارستانی دوست ندارم و علاقم به کارایی که تنوع دارن مثلا روانشناسی ولی خانوادم میگن میخوای مردم مسخرمون کنن بعد یک سال پشت کنکور موندن بری روانشناسی؟ البته من کاملا از علایقم مطمئن نیستم ولی خب محیطای  بیمارستانی استرس زا هستن برام مشکل دیگمم بازار کاره که هرکی یه چیز میگه یکی میگه مثلا پزشکی خوبه یکی میگه فقط ۵ درصد پزشکا حقوقشون خوبه و .... میشه برا این ۴ تا مشکل من راه حل بدید ممنونم