وقت نگذراندن نامزدم با من

سلام خسته نباشید

نامزدم هر وقت میخواد منو ببینه یا میاد خونمون یا من میرم خونشون هفته ای سه یا چهار بار همو میبینیم

چیکار کنم که منو بیرون ببره و دوست داشته باشه بیشتر وقتشو بامن بگذرونه؟

الان سه ماهه نامزد کردیم ولی دوبار بیشتر بیرون نرفتیم اونم چون خودم بهش گفتم و ازش ناراحت بودم

حس میکنم این دوبارم میخواست منو از سرخودش باز کنه

با دوستاشم در ارتباطه اما اینطوری نیست که مدام با دوستاش باشه

سرکار میره و دانشجوام هست

دلم میخواد یکاری کنم وابستم بشه اما اصلا بلد نیستم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
بهتره از اول زندگي خواسته هاي خود و نيازهايتان را صريح بيان كنيد .
بيان كردن خواسته هاتون باعث ميشه ايشون هم متوجه شوند شايد اين مسائل به چشم ايشان مهم نيايد وقتي براي شما مهم است مطرح كنيد كه دچار اين افكاري كه ميخواهد منو از سر باز كند هم نشويد.
همزماني درس و كار باعث محدود بودن زمان هاي ايشون ميشه .اينكه زن و شوهر به هم نزديك باشند و رابطه صميمانه داشته باشند و دل بسته هم باشند خيلي احساس بهتري است تا وابستگي .
كتاب ٥زبان عشق ميتونه بهتون كمك كنه كه بتونيد نيازهاتون را مطرح كنيد .