امپول ویتامین k چه عوارضی داره؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1325 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من دوهفته ست لکه بینی دارم رفتم دکتر سونو فوری ردم کرد اندومترم شده بود ۱۹دکتر گفت بارداری نبودم.ازمایشم منفی شد.ولی برام ویتامین Kنوشت دوتا زدم.حالا من ۶ روزه پریودم.اگه ویتامین کا واسه جلوگیری از خونریزی چرا برای من بند نمیاد؟خسته شدم.بچه ندارم.تنبلی تخمدان هم تشخیص دادن میخوام واسه بچه داریم اقدام کنم.راهنماییم کنید.ال دی بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود ویتامین کا در کسانیکه علت خونریزی شان کمبود ویتامین کا است موثر هست نه برای همه ، اینکه ضخامت رحم شما زیاد بوده میتواند از زیاد بودن استروژن بدن و کمبود پروژسترون ناشی از سندرم تخمدان پلی کیستیک که فرمودید باشد اجازه بدهید بدنتان کار خودش را بکند و ضخامت زیاد آندومتر را کاهش دهد، قرص آهن روزانه مصرف کنید و اگر بیشتر از ده روز قاعدگی ادامه داشت۱۴ روز قدس مدروکسی پروژسترون ۵ میلی روزی ۲ عدد میل کنید و بعد قطع کنید مجدد پریود بشوید و بعد سونوگرافی بدهید و ضخامت آندومتر را چک کنید

تجربه شما

سلام خیلی ممنونم.من پریودیم سر ۷روز با مفنامیک اسید قطع شد.الان ال دی بخورم؟