خانوادم من را به فرزندخواندگی پذیرفتن

سلام. خیلی اتفاقی برگه ای که منو به این خانواده دادن رو پیدا کردم خانوادم منو بخاطره نداشتن توانایی مالی صدو پنجاه تومن تو یک ماهگی از طریق بهزیستی دادن با تاریخ ثبت شناسنامم یکی بود همه عکسارو دیدم هیچ شباهتی به مامان و بابام ندارم اونا هنوز نمیدونن که من میدونم .تا قبلش من اصلا فکرشم نمیکردم چون همه دوستم دارن ...توروخدا کمکم کنید نمیدونم باید چیکار کنم حالم بده

اصلا آیندم چی میشه بقیه راجع به چه فکرایی میکردن....از بابام و مامانم خجالت میکشم بخاطره همه زحمتایی که برام کشیدن.

خیلی حالم بده همش دارم گریه میکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چه احساسي دارب تركيبي از خشم ،غم،ترس و..
نميتوان بدون شنيدن صحبت ها خانواده را قضاوت كرد
بهتره با انها صحبت كني و دليل اين موضوع و عدم عنوان كردن ان را بپرسي
حق داري ناراحت باشي يا حس پوچي داشته باشي اما مهم اينكه بتوني بر خودت مسلط بشي و از اين افكار گذر كني
حس خجالت نداشته باش يادت باشه شما فرزند ان خانواده ايي و برايشون با ارزش هستي
اينكه اون ها متوجه بشوند شما ميداني باعث ميشه از اين حس بد فاصله بگيري
بعد از صحبت با خانواده  اگر باز اين احساسات را داشتي بهتره با مشاور فردي صحبت كني.