التهاب شدید لثه

67 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من پارسال لثم زير دندون ششم يه حالت افت مانندی زد رفتم دكتر گفت بايد عصب كشی دوباره بشه انجام داد همون روكش قديميو تراشيد گذاشت.. امسال چند ماهه هی درد ميكرد هر روز هی ميرفتم عكس مينداختم ميگفت گيره غذايی حتی يه دكتر ديگه هم نشون دادم اونم همينو گفت تا هفته پيش وحشتناكتر  شد رفتم منو ارجاع داد يه دكتر متخصص ريشه و گفت بهم خبر بده نظرش چی اون گفت بخاطر روكشت لثت مشكل پيدا كرده بايد جراحی بشه.. و روكشو در اورد به دكترم گفتم گفت نه مال روكش نيست چون روكشو برداشته بايد قائدتا درد لثت ساكت ميشد برگرد بايد دندونتو دوباره خالی كنم عصب كشی بشه پر بشه اگه نشه بكشم بعدا ايمپلنت كن بعدم دهانشويه. داد تاثيری نكرد باز جای ديگه مراجعه كردم تو الهيه دكتر اون يكی فرمودن بايد كشيده بشه ... الان التهاب لثم الان خيلی بيشتر شده و من موندم بين نظر سه تا دكتر كه آيا  لثم جراحي لثه ميخواد؟ يا برای بار سوم در حالی كه ريشه هاش اكی هستن عصب كشي ميخواد يا بايد كشيده بشه بعدا ايمپلنت بزارم لطفا راهنمايی كنيد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل گرافيست وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
با توجه به توضیحاتتون احتمالآ روکشتون مناسب نبوده باجراحی لثه طول تاج افزوده میشود وجلو نشت بخش تاجی گرفته میشود ولی چون مدت طولانی این نشت طول کشیده ممکنست نیاز به درمان دوباره ریشه هم باشه ولی در اکثر موارد میشود از ان چشم پوشی کرد البته اگه درمان ریشه کاملا ایده ال باشد. ببینید کشیدن و گذاشتن ایمپلنت هم خیلی راحت نخواهد بود چون حاتم نیاز به پیوند استخوان هم خواهد بود و این روند هم ۴تا ۶ماه طول میکشد .اگر مشل پولشو ندارید توصیه میکنم با حداقل دستکاری دندانتون را نگهدارید و هر وقت دیدید مشکل جدی شد ،اونوقت دندان را دربیارید و ایمپلنت کنید.البته بهتره بدونید که پیوند ایمپلنت هم ممکنست با شکست موا جه شود ،پس با دقت و وسواس بالا اقدام کنید.

تجربه شما

دروود جناب دكتر ممنون از پاسختون كاملا دقيق و كامل فرمودين🙏چه خوب در مورد ايمپلنت فرمودين من نميدونستم اون مشكلات رو داره

جناب دكتر من اتفاقا جراحی لثه كردم و دندونمو دست نزدم حدوداا دوازده روزيی گذشته و هنوز لثم و مابينش و خود دندونم اذيت ميشه و ذوق ذوق درد ميكنه طبيعيه؟ بازم سپاسگزارم از پاسختون 🙏