سلام. من یکی دو سالی هست که از درس دور هستم، راستش یه جورایی از کتابام میترسم انگار برای همین نمیرم سراغشون من امسال کنکور دارم امروز بعد کلی درگیری با خودم تصمیم گرفتم که کتابی که از بین کتابای کنکور بیشتر دوستش دارم یعنی دین و زندگی رو باز کنم و بخونم (ریاضی و فیزیک که اصلا بلد نیستم صفرم) کتابو باز کردم چند تا نفس عمیق کشیدم شروع کردم به خوندن نمیدونم چرا ولی نفسم بریده بریده شد قلبم تند میزد کلمات رو جا مینداختم میخوندم اما نمیدونستم چی دارم میخونم. هیچ جوره نتونستم تمرکز کنم، من چرا هر دفعه اینجوری میشم آخرشم کتابو بستم گذاشتم کنار. من امسال کنکور دارم چه خاکی به سرم بریزم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل شغلی ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اول اضطراب را رفع کنید و بعد درس . اول خودتان مهم هستید. نزد روانشناس بروید و شکل تمرکز و اضطراب را حل کنید. درس همیشه هست. اگر سلامتی دچار مشکل بشه خیلی بدتره. سلامت شوید و برای کنکور 1400 آماده شوید . بعدها این 3 سال عقب ماندگی را جبران کنید.