خون در مدفوع و امکان ابتلا به سرطان

سلام خسته نباشید من دختر ۲۲ سالمه و تا بحال رابطه معقدی هم نداشتم

۲ سال پیش عفونت ادراری گرفتم‌ دکتر بهم انتی بیوتیک با دز بالا داد روزی دو تا

۳ روز بعد مصرف قرص یبوست شدید گرفتم‌و طوری که اصلا نمیتونستم دفع کنم

اینقدر شدید بود که خونریزی پیدا کردم خون میچکید و کنار معقدمم ملتهب شده بود بعد اون بعضی وقتا میرفتم‌دست شویی خارش شدید شداشتم

با مصرف مایعات بهتر شدم اما هنوز کاملا رفع نشده هنوز مدفوعم‌نسبت به قبل  مصرف قرص سفت تره و بعضی وقتا اول دفع سختمه بعدش بهتر میشم گاهی هم‌یه لکه های قرمز روشن مثل نقطه روی مدفوع میبینم..اصلا درد هم ندارم

دیگه کنار مقعدمم ملتهب نیست

جز لکه قرمز روشن رو مدفوع و اجابت سخت نسبت به قبل علائم‌دیگه ای ندارم

سابقه سرطان روده یا مشکلات معده هم‌نداریم تو خانواده

میخوام‌بدونم احتمال داشتن‌سرطان‌روده چقدره واقعا ترسیدم

سرطانه یا هموروئید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
گاهی آنتی بیوتیک ها می توانند موجب یبوست شوند. علاوه بر آن، خود عفونت ها و بیماری در بدن می تواند موجب یبوست شود.
باید مایعات زیاد مصرف کنید. آب زیاد بنوشید.
پیاده روی و ورزش منظم بسیار مفید است.
سبزیجات و میوه جات بسیار مصرف کنید.
اگر با رعایت های غذایی بهبود نیافتید می توانید از ملین ها استفاده نمایید.
برای نقاط قرمز روشن که فرمودید لازم است آزمایش مدفوع انجام دهید تا مشخص شود آیا خون است یا رنگدانه ناشی از هضم مواد غذایی.
همچنین مقعد شما توسط پزشک معاینه شود تا مشخص گردد آیا زخمی ناشی از مدفوع سفت یا همورویید وجود دارد یا خیر.
ادامه روند پیگیری و درمان به نتایج معاینات و آزمایشات بستگی دارد.