پدر خواستگارم شیشه مصرف میکند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام

خواستگاری دارم 24 ساله و خودمم 19 سالمه خواستگارم آدم خیلی خوبیه ولی مشکل بزرگ آینه که پدرشون شیشه مصرف میکنن  یکی دوبار برای مصرف رفتن کمپ اما جواب ندادهپدرم از اینکه پدرشون اینطورین خیلی ناراحتن درحد مخالفتشون با این ازدواج ولی خودشون واقعا پسر خوبین و اینو هم پدر و هم مادر تایید میکنن خیلی کاری هستن و درس هم میخونن دومین مشکلی که دارن اینه که خواهرشون خیلی بدجنسن درحدی که واقعا قابل توجه که البته ایشون خودشون قول دادن که اجازه دخالت به هیچ کسی ندن ولی پدرم بازم نگرانن این آقا هنوز رسما خواستگاری نیومدن  ولی با مادر من درارتباط در شبکه اجتماعی و از عشق علاقشون به من میگن فقط مادرم میخونن که من در جریان این مسئله ام و هیچ کسی دیگه نمیدونه

مسئله پدرشون واقعا روی زندگیمون و ایشون تاثیر گذار هست یا نه؟  یا عده میگن شاید خودشم این کاره بشه...

یه عده ام میگن که چون سختی این مسئله رو دیده سمتش نمیره. ..

کدوم درسته باید چی کار کنیم ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
رفتار پدر و مادر و اعضاي خانواده تاثير گذار است و بايد ان را در نظر گرفت بخصوص كه در خيلي خانواده ها فرزندان پسر الگوي برداري از پدر خود ميكنند اين جمله به اين معنا نيست كه پس ايشون هم سمت مواد بروند و يا اينكه اشتباه پدر را پاي پسر نوشت ولي بهتره به عنوان هشدار به ان نگاه كرد .
اين قول هايي كه داده اند چقدر جدي است و ببينيد چقدر پايبند اين قول ها هستند و به مرور ببينيد واكنش ايشون به نوع رفتارهاي خانواده شان با شما چطور است و در صورت دخالت از سمت كسي چه رفتاري انجام ميدهند
قطعا نگراني طبيعي است و موضوعات مهمي است چون خواه ناخواه ايشان در اين خانواده بزرگ شده اند
حتما مشاوره پيش از ازدواج برويد و راجب اين موضوعات صحبت كنيد .

تجربه شما

یعنی ازدواج بکنم مانعی نداره؟ آخه الانم که راجع به مسئله دخالت و با اذیت من که میشه میگن اصلاا نمیذارم خم به ابروشون بیاد مامانمم معتقدن چون پدرش اینطوریه حتما سمت این چیزا نخواهد رفت