کبودی دست چه علتی داره؟

با سلام خانمی 60ساله با پوکی استخوان دچار شکستگی استخوان دست از قسمت ساق دست شده و بعد از عمل و گذاشتن پین و یک هفته آتل بندی دوباره دکتر آتل رو باز کرد و روی همون پین رو دوباره گچ گرفت و بعد از چند روز الان انگشتان تا جایی که بیرون ومشخصه با ما دچار کبودی و قرمزی شده .الان خیلی نگرانیم از منشی دکتر سوال کردیم گفت چون دستش رو پایین گرفته البته از نزدیک ندیدش وقبولم نکرد بیاریمش ببینه دکتر.....خیلی نگران هستیم واینکه هیچ آنتی بیوتیکی بهش ندادن...و گفت نیاز نیست به نظر شما جای نگرانی نیست ،خواهش میکنم کامل راهنمایی کنید چون من قبلا از اشتباه پزشکی ضربه خوردیم برا همین خیلی الان مضطربم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
بعد از خونریزی و التهاب به دلیل جاذبه زمین معمولا بعد از چند روز کبودی در ناحیه دورتر از موضع آسیب دیده مشاهده می شود. لذا نگران نباشید و درصورتی که بعد از گذشت یک هفته کمتر نشد به پزشک خود مراجعه نمایید.
تندرست باشید