برای زودرنجی باید چیکار کنم؟

سلام من ۲۰ سالمه و یک ساله عروسی کردم تو دوران نامزدیم که یک سال شد همه چی عالی بود ولی الان یه کمکی ازتون میخواستم اونم اینه که من خیلی زودرنجم و خیلی زود خسته میشم وقتی ام که خسته ام کلافه ام و به همه اطرافیانم روی خوش نشون نمیدم مخصوصا همسرم😔و این به شدت توزندگیم تاثیر گذاشته حس میکنم ریشه افسردگی دارم خیلی سعی کردم زودرنج بودنمو کنترل کنم و زود قهر نکنم یه مدت خوب بود ولی بازم همونطوری ادامه میدم لطفا یه راهی پیش پام بزارید خودمم دیگه کلافه شدم تودوران نامزدی وقتی قهر میکردم همسرم بهم توجه میکرد اما الان اصلا توجه نمیکنه گاهی بدتر لج هم میکنه ممنون میشم کمک کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم باید روی خودآگاهی تون کار کنید به شناخت بهتری از خودتون برسید. ببینید دقیقا چه چیزهای شما رو ناراحت میکنه و زیر این ناراحت شدن چه چیزهای هست
چه قواعدی چه بایدهای چه تحریفهای شناختی و...
و خوب بررسی کنید که چقدر این قاعدهای ذهنی تون براساس واقعیت هستش چقدر معقوله.
چه انتظارتی از دیگران دارم و این انتظارات من چقدر درسته چقدر نه.
وقتی میخواهید قهر کنید به این فکر کنید که این رفتارم درست نیست. به جاش چیکار میتونم بکنم. مثلا اینکه یکم زمان بدم به خودم بعد برم راجبش حرف بزنم.
عزیزم باید تمرین کنید تا یواش یواش این رفتارها تغییر کند