سلام من ۲۱ سالمه

مدتی بودکه قاعدگی نامنظمی داشتم به همین خاطر آزمایش انجام دادم و تیروییدم بطور خفیف کم کار هستش.

هورمون پرولاکتینم بالا بود ک دکتر گفت بخاطر کم کاری تیرویید

نتیجه سونو گرافیم مشکلی نداشت فقط گفتن علائمی از تنبلی تخمدان داری که ممکنه به همین تیرویید مربوط باشه

الان دارو مصرف میکنم میخواستم ببینم دربارداری مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام ابتدا كم كاري تيروئيد درمان شود وسپس اقدام به بارداري كنيد زيرا باعث عوارض وناهنجاري جنيني ميشود،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد