چرا کودکم تعادل نداره؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 196 بازدید 1 تبادل تجربه

برای حفظ تعادل کودک سی پی خفیفم چکار کنم تعادل نداره نمیتونه بشینه عمل تاندون آشیل انجام داده چندروز دیگه باید گچ پاهایش را باز کنیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام و عرض ادب خدمت شما والد گرامی
با این توضیحات کلی نمیشه شمارو راهنمایی کرد
لطفا کمی واضح‌تر و کامل‌تر بنویسید:
۱. فرزندتون چند سالشه؟
۲. آیا کاردرمانی دریافت کرده یا خیر؟
۳. چرا عمل تاندون داشته؟
۴. قبل از عمل چه مهارت‌هایی داشته؟
۵. با توانبخشی چه پیشرفتایی کرده تا حالا؟
۶. از نظر گفتار و هوش در چه وضعیتیه؟

تجربه شما

با سلام خدمت شما دکتر گرامی و عرض خسته نباشید کودکم سه ساله هست بله کاردرمانی دریافت کرده درخصوص روی پنجه راه رفتن و کشش عضله ها که جوابی نگرفت و استاد شاهچراغی عمل آزادسازی تاندون ها را انجام دادن براش الان پاهایش مشکلی نداره ولی خیلی میترسه واز راه رفتن و ایستادن فراری هست درست نمی نشیند دوست داره همش قورباغه ای بشینه که نمی زارم وچهارزانوش میکنم ولی تعادل نداره وبا کمک دست ها میشینه زودم خسته میشه تو این وضعیت کرونا در منزل باهاش کار میکنم هر روز واکر هم براش تهیه کردم ولی دوست نداره ممنونم ازشما