بخشش مهریه و حق طلاق

سلام خسته نباشید. من با همسرم سر موضوعی قهر شدیم و اون برای اعتماد دوباره به من گفت مهرتو ببخش 800 تا بخشیدم موند 14 تا.بعد منم حضانت و حق طلاق رو خواستم چند تا چیز رو متوجه نشدم تو متن و حس کردم اون منو گول زده و بعدا به راحتی میتونه بزنه زیر این اسناد یکیش اینه

حق عزل وکیل: موکل ضمن عقد خارج لازم،حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده حق توکیل به غیر: دارد

اینم پایین متن حضانت نوشته شده.

حدود اختیارات: وکیل مرقوم در انجام عمل وکالت بشرح بالا با حق توکیل به غیر ولوکرارا و مع الواسطه وعزل و نصب وکلای انتخابی از هر موکل دارای اختیار تام و مطلقه بوده و امضای وکیل در تمام موارد بمه نزله امضای موکل دارای اثرات قانونی است و مفاد این وکالت فقط در نفس وکالت موثر است.

اینها یعنی چی من نگرانم که نکنه فردا روزی خواستم جدا بشم راحت از من بگیرنش

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به همان دفترخانه تنظیم کننده از سردفتر موارد ابهامی مورد نظرتان را سوال فرمایید.

با احترام
موسسه حقوقی عرشی