ترس کودک از نبودن مادر

83 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. پسر 4 ساله دارم مهد نمیره حتما باید داخل بشینم و دو ماه نشستم خوب نشد هر جا برم دنبالم میاد خیلی میترسه میگه دنبالم نمیای یا ماشین بهت میخوره همش میترسه تو اتاق خودشم میخوابه چیکار کنم به بچها و مربی هم علاقه داره ولی میگه اگه نیای داخل نمیرم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام ... وقت بخیر
اضطراب جدایی در خیلی از بچه ها شایع هست جای نگرانی نیست و باید برای جدا شدن کم کم قدم بردارید
البته با توجه به اینکه میگید دو ماه هم در مهد بودید ولی باز هم بدون شما نمیمونه بهتره مدتی رها کنید مثلا ۴ تا ۶ ماه نره مهد کودک و بعد دوباره ببریدش و کم کم ازش جدا بشید به این صورت که وقتی پسرتون داخل اتاق یا کلاس مهدش هست شما بیرون بنشینید و بهش بگید و اطمینان بدید که بیرون منتظرش هستید و هر از گاهی بهش سر بزنید تا از بودنتون مطمئن بشه بعد از یکهفته از دیدرسش دور بشید ولی بهش بگید توی حیاط یا توی دفتر منتظرش هستید و بعد از یکهفته بعد بهش اطمینان بدید که سر ساعت مقرر به دنبالش میایید و ۵ دقیقه مونده به پایان کلاسش اونجا باشید تا وقتی میاد بیرون شما رو ببینه ..... اینطوری و تدریجی باعث میشه بتونه به این اضطراب غلبه کنه و مشکل برطرف بشه... اضطراب جدایی دوره ای هست که اکثر بچه ها اونو تجربه میکنن ولی اگر مدیریت کنید به خوبی برطرف میشه و جای نگرانی نیست.
موفق و موید باشید

تجربه شما

الان دوماهی هست اصلا مهد نمیزارمش دیگه که یادش بره... ولی علاقه ای نشون نمیده از ترس  که داخل کلاس نشینم.... متاسفانه.. نمیدونم چقدر دیگه تو خونه بمونه که علاقه پیدا کنه که من بیرون بشینم نه داخل کلاس