چجوری سین رو تلفظ کنم؟

باسلام و خسته نباشید. من تو گفتارم و تلفظ اصلا مشکلی ندارم تنها مشکلم اینه که از بچگی وقتی حروف س رو میخواستم تلفظ کنم انگار یک حالت توک زبونی س رو تلفظ میکنم البته خودم متوجه نمیشوم خودم فکر میکنم اینجوری نیس اما اطرافیانم یا وقتی صدای ضبط شدم روگوش میدم متوجه میشم درضمن موقع تلفظ س زبونم داخل دهانم هست و زبونم بین دندانهایم نیست اما نمیدونم چرا میگن س رو بدتلفظ میکنی آیا راهی برای درمان وجود داره؟ باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام بله راهی هست
به این حالت میگند lisp و به علت این هست که عادتی زبان رو در یه جایگاه متفاوتی میزارید
برای تولید س تیغه یا نوک زبان پشت دندانهای پایین هست
امتحان کنید و صداتونو ضبط کنید ببینید تفاوتش با س ای ک خودتون میگید چقدره و از بقیه هم بخواید بازخورد بدن بهتون چون گوش خودتون هنوز حساس نیست به این قضیه