سلام خانمی هستم ۳۲ ساله و ۶ سال ازدواج کردیم با علاقه ازدواج کردیم و با هم دوست بودیم همسرم دوران عقد کلا از نظر زناشویی تغییر کرد و تمایلی به برقراری رابطه نداشت و میگفت بعد عروسی و بعد از عروسی هر روز سردتر شد تا جایی که الان ماهی یکبار به زور رابطه داریم چون هیچ تمایلی نداره و دکتر هم رفته دکتر گفت که از لحاظ جسمی سالم و روحی تمایل نداره

از طرفی چندین بار متوجه شدم که همسر در فضای مجازی با خانمها رابطه داره

میخواستم ببینم من اگر برای طلاق اقدامی کنم به چه نتیجه ای میرسم؟ آیا واسه خیانت همسرم باید مدرک داشته باشم چون کلا منکر میشه و همچنین از بابت اینکه توانایی برقراری رابطه نداره آیا محکوم میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
بار اثبات بر عهده مدعی می باشد و شما باید برای ادعاهای خود دلیل داشته باشید.
بهتر است شما و همسرتان برای رفع مشکل به وجود آمده به مراکز مشاوره خانواده رجوع کنید.

با احترام
موسسه حقوقی عرشی