بی میلی کامل جنسی ناشی از چیه؟

سلام من زنی ۳۷ ساله هستم , از اول هم زیاد گرم نبودم و میلی نداشتم به مسایل جنسی ولی حدود ۴,۵ سالی هست که به طور کامل میل جنسی من قطع شده و واژن کاملا خشک خشک شده حتی در حین رابطه , بعد الان یه مدتی از همسرم جدا شدم, و الان داریم دوباره رجوع میکنیم خیلی نگران که دوباره این وضعیت من مشکل ساز بشه , فعلا حضورا نمیتونم به پزشک مراجعه کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل حسابدار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام راهي جز معاينه نداريد پس ازآن تصميم گرفته ميشودكه به ليزر پاسخ ميدهيد يا نه،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد