سلام. منو شوهرم داخل عقد مشکلاتی داشتیم که حل شد عروسی کردیم خیلی فحش میده به خانواده ام خیلی به کل طایفه با یکی هم که حرفش بشه تموم فحشای رکیک میده جوری که خسته شدم ازش حتی تو اوج شوخیم فحش میده میشه راهی بزارین جلو پام؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،شما باید مهارت برخورد با همسر عصبانی را آموزش ببینید همسرتان هم مدیریت خشم و ایجاد وقفه
پیشنهاد میکنم،کتاب مهارتهای زناشویی نویسنده مک کی ترجمه محمد علی رحیمی را هر دوی شما بخوانید
موفق باشید