حرف شنوی نکردن کودک

سلام. دوستم یه پسر کلاس سومی داره

از بچگی شیطون بود. حالا هم که درس نمیخونه و معلمش همیشه از دستش گله منده

از مادرش اصلا حرف شنوی نداره ولی از پدرش حساب میبره

ولی پدرش که دائم خونه نیست

گفتن مشاور ببرین ولی هزینش بالاست نمیتونه

همه کاری هم کرده دوستم برای درست کردنش تشویق، قهر و بی محلی ولی تاثیر نداشته

دیگه واقعا درمونده شده

به زور میبرتش مدرسه

مدرسه نزدیکه خودش تنها نمیره میگه اگه تو نبری نمیرم

تکالیفشو انجام نمیده

تو روی مادرش وامیسته

چیکارش کنه

خواهشا راهنمایی کنید؟

سپاسگذارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
این کودک مشکلات اضطرابی داره و عکس العملش به صورت نافرمانی هست.
روابط پدر و مادر باید اصلاح بشه. محیط خانه نیاز به تغییر داره تا کودک احساس ارزشمندی و امنیت عاطفی داشته باشه.
این کودک احتمالا مدام برچسب خورده(چقد شیطونی، حرف گوش نمیکن، درس نمیخونی، و.... ).
پدر و مادر نیاز به مشاوره تخصصی و اموزش دارند و بعد کودک.
میتونند از مشاوره های تلفنی کم هزینه یا مجازی که این روزها هم در دسترس هست استفاده کنند.
فشار اوردن به این کودک شرتیط را بدتر خواهد کرد.