سلام تو رو خدا جواب منو بدین

پسرم ۲ سالشه یعنی از ۵ یا ۶ ماهگیش تا الان بقیه رو ترجیح میداد به من و پدرش با همه اینطور نیست مثلا یکی زنداداشم یکی خانوم دوستمون امشب رفتیم مهمونی با گریه از بغلش گرفتیمش یا مثلا چند هفته پیش رفته بغل زنداداشم که بخوابونتش بعد خوابیده نصف شب بیدار شده که خاله میخوام و گریه میخوام باز رفته تو اتاقی که اونا خواب بودن خوابیده یعنی وابسته منو باباش هست ولی تا وقتی که کسی نباشه اصلا دارم دیونه میشم خیلی بده آخه مگه میشه بچه ای اینطور باشه بخدا منک ه ندیدم تا حالا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مامان عزیز
نگران نباشید اما شروع کنید به ارتقای روابط خودتان با پسرتان.
زمانی که اصرار به ماندن کنار کسی میکند عکس العمل بدی به او نشان ندهید. حتما برایش قصه بگویید و در قالب داستان به او بگویید که هر بچه ای کنار پدر و مادر خودش باید باشد(غیرمستفیم).
با او زیاد بازی کنید فکر کنید ببینید در طول شبانه روز چند ساعت با او بازی میکنید؟ تاکید میکنم بازی، نه مراقبت. حداقل روزانه نیم ساعت باید با او بازی کنید به صورت شاد و پرخنده مادر پسری. بازی با کودگان دیگر حتی اگر چندین ساعت باشد ملاک نیست بازی با شما و پدرش مهم است.
شاد باشید.